Maison
L'historie
Recommendation Acteurs
Parties
La Ville
Les prix, les réalisations
Livres et Films
Mon autre blog
L'écrivian

Mon autre blog

Avagy más blogjaim, ahol történeteket, cikkeket publikálok. Van itt sok minden: történetes, cikkes, kritikás, amit csak szeretnétek. Egyet, a Kisvárosi gyilkosságokat úgy döntöttem, leszedem a listáról, hiszen vele talán legközelebb egy könyvesbolt polcain találkozhattok, ha minden jól megy - és sikerül még hatmilliószor átjavítanom. ^^

Know the waters's sweet but blood is thicker?
"Kitti a sorozatok által megformált rendőrnők magyar mása - otthagyta a sokak által álmodott gyilkossági osztályt, mert számára unalmas volt, és nyakig merült a drognyomozásban, ahol sikereket sikerekre halmozva dolgozott - az antiszociális személyiségzavarnak "köszönhetően". Végül a munkája elhatalmasodott rajta, és élete másik részében, egy másik személyiséggel élt a disszociális azaz multiplex személyiségzavar következtében. Végül saját kollégái tartóztatják le, karriere derékbe törni látszik."
Műfaj: romantikus pszicho-thriller-krimi (időnként vígjáték-szerű)
Részek érkezése: Vasárnap

^.^

A legenda lánya
"Kilenc év csak úgy elrepült a ZTE NKK utánpótlás csapatában. A kicsi, egymást öt évesen megismert gyerekek felnőnek, fejlődnek, meccseket nyernek és veszítenek, táborokba járnak, szerelmesek lesznek. Különösen Dani, a párhuzamos csapat kapitánya esik bele a hibába: "Lehet-e azt szeretni, aki valaki másért van oda, és akinek a legjobb barátja vagy, már vagy öt éves korotok óta?"
Műfaj: romantikus, sporttörténet, ifjúsági, sokan gimis sztoriként emlegetik, de szerintem nem lengi be az SZJG-feeling
Részek érkezése: Keddenként

^.^

Firkász
Ebben a blogban általában olyan dolgok jelennek meg, amelyeket én fontosnak tartok, amelyek engem körülvesznek. Egy kissé személyes, de fellelhetők itt cikkek, receptek, vélemények, és amik hirtelen eszembe jutnak. Általában itt osztom meg az új történeteim szinopszisait, vagy teszek ki részleteket, ha úgy tartja kedvem. Ez a legrégibb - jelenleg is élő - blogom, már lassan két éve fut.
Műfaj: személyes, cikkes
Részek cikkek-beszámolók érkezése: nem meghatározott

^.^

Kertész Kinga Kritikák
Igen, igen. Én is kritikus vagyok a bloggervilág hírhedt kritikaoldalán. Igen, egyike vagyok azoknak a lányoknak, akik a közhiedelemmel ellentétben nem szórakozásból húzzák le mások blogját, igen, én is itt "dolgozom". 
Aki nem ismerné: kritikákat és cikkeket írunk a bloggervilággal kapcsolatban, cinikusak és flegmák vagyunk, és kíméletlen őszinték. 
Mondanám, hogy mindenki azonnal kérjen kritikát, de a várólistánkon jelenleg negyvennégy blog szerepel, úgyhogy inkább egy kicsit ne :P
Mi a jó abban, ha valaki tőlünk kap kritikát?
Hát, kíméletlenül megmondjuk, amit gondolunk, de mellette igyekszünk segíteni, a minden részletre kiterjedő elemzéssel. 
Műfaj: kritikás, cikkes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése