Maison
L'historie
Recommendation Acteurs
Parties
La Ville
Les prix, les réalisations
Livres et Films
Mon autre blog
L'écrivian

L'écrivian

Nos, Al vagyok, körülbelül mindenki így hív. A blogger nevem Alice Zelmyra Hodgins, ebből nem nehéz kitalálni az igazit, ami Horváth Alíz Zelmira. Az Alízt az Alice in Wonderland után kaptam, a Zelmirát pedig Rossini Zelmira című operája után. Apukám kardoskodott e név mellett, mivel akkor még focista volt (igen, abból élünk amit a válogatottban anno összerugdosott), és úgy gondolta, bizonyítania kell a világnak, hogy ő márpedig intelligens, így egy opera címét adta a lánya neveként. A történethez az is hozzátartozik, hogy Z betűs nevet akart nekem adni, mert úgy gondolta ez különleges lesz. Az Alíz anyám ötlete volt, én pedig mindkettőt imádom. Fun fact, hogy Nekeresden születtem, ami Zalaegerszeg egy kerülete, és Csodaország fővárosát is Nekeresdnek hívják. 
Külsőre százötvenhét centi "magas" vagyok, kék szemű. Az eredeti hajszínem szőke, de a nyáron vörösre festettem, ezek után a lenövés miatt barna lettem, szóval most sötétbarna színezővel a fejemen élem az életem, ami majd már a szőkére fog kikopni. Nagyon furcsa még, nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e.

Először kaptok rólam ilyen original hairstyle képeket...


Ilyen volt a redhair...

Ilyen a jelenlegi barna, és nem, nem bírtam ki, hogy a Nikonom ne legyen benne :D

Ez pedig csak hogy lássátok, milyen, amikor otthon vagyok, győri kekszet zabálok, Tumblrribanc beállást gyakorlok unalomból, avagy hogyan nézek ki, amúgy :D

Régebben művészeti általánosba jártam, amit nagyon szerettem, aztán falura költöztünk Zalaegerszegről, de végül mégis itt kötöttem ki, a Zrínyi Miklós Gimnázium matek szakán, programozást tanulok, illetve emelt matematikát -honnan is asszociálhattatok erre...-. Kiskori szerelmem a ez, matematikaprofesszor leszek, ha nem jön össze a másik hatalmas álmom, hogy pilótaként dolgozhassak. A felnőttkorom Kanadában képzelem el, az előbb említett foglalkozások egyikében dolgozva. Természetesen, ezen belül Montréalban. Rövidtávú célom, hogy bejussak az ELTE-re, ennek érdekében mindent megteszek, régi vágy, szóval hajtani kell érte.
A szabadidőmben leginkább írok, már amikor van szabadidőm, ugyanis nagyon sokat kell tanulnom, illetve versenyzek, szinte minden megmérettetésen ott vagyok matekból, ahogy a szakom is megköveteli. Emellett röplabdázok, játszottam Gyenesdiáson, BBRA-ban, és most a ZTE és a sulim csapata között ingadozok. A hobbim még a repülőgép-fényképezés, Sármellékre szoktam kijárni, meg ünnepnapokon Pestre.
Az olvasás a szenvedélyem, a kedvenc írom Kathy Reichs és Robin Cook, így érthető, hogy leginkább a krimiket szeretem. Zenéból Avicii-t, Theory of a Deadman-t, Train-t és retró zenéket hallgatok, mint például az ABBA, a kedvenc számom és egyben a csengőhangom is a Take my breath away a Berlintől.
Fashinosta vagyok, olyanfajta, aki a divatból csak azt hordja, ami tetszik neki. Büszke vagyok rá, hogy van stílusom, ami körülbelül úgy néz ki, hogy ballonkabát, kalap, bokacsizmák. Sokáig tartott megtalálnom magam, de imádom azt, akivé lettem. Sokáig tartott megbarátkoznom magammal, mivel sokáig bántottak, de ez mára megváltozott.
Imádom a macskákat, a francia és az angol nyelvet, a matematikát, a kollégiumi szobatársaimat, a barátaimat, akikért mindent megtennék. 
Ez lennék én, üdvözöllek a blogomon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése